روز شمار حصر:

نقدي: نظام اسلامي بدون توپ و تانك جهان را فتح كرده است

ندای سبز آزادی: محمدرضا نقدي در هم انديشي با فرماندهان پايگاه‌هاي بسیج سپاه استان خوزستان با ادعای اینکه انقلاب اسلامی دنیا را تکان داده گفت: انقلاب بزرگي كه در ايران روي داد، امروز با سرعت در حال پيشروي است و اين باعث شده تا محبوبيت و فكرش عالم گير شود و پرچم و نمادهاي آن در اقصي نقاط جهان به حال اهتزاز درآيد ، نظام اسلامي به دليل آنكه بر قلب‌ها حكومت مي‌كند، توانسته بدون توپ و تانك و تفنگ جهان را فتح كند و اين شعار نيست زيرا در اقصي نقاط جهان، عاشقان نظام اسلامي فعاليت‌هاي خود را با گسترش بيشتري دنبال مي‌كنند

به گزارش ایسنا رئيس سازمان بسيج مستضعفين در بخش ديگري از سخنان خود با انتقاد از عدم انعكاس تمام زواياي فعاليت مسلمانان در اقصي نقاط جهان توسط رسانه‌ها، گفت: پايگاه‌ها هسته‌هاي اصلي بسيج هستند بنابراين اگر پايگاه‌ها فعال باشند حتي اگر ساير رده‌هاي بسيج هم نباشند، درخواست‌هاي رهبر معظم انقلاب بر زمين نخواهد ماند يعني بسيج استمرار دارد اما در عكس اين موضوع، بسيج ادامه نخواهد داشت پس بايد به پايگاه‌هاي بسيج اهميت بدهيم البته افرادي كه در پايگاه‌ها هستند نيز بايد قدر خودشان را بدانند.

نظام آموزشي ما توسط ديگران مهندسي شده است

سردار محمدرضا نقدي در ادامه سخنانش گفت: امروز مجموعه علمي كشور ما جوابگوي مشكلات نيست زيرا نظام آموزشي توسط ديگران مهندسي شده و ما فقط در حال اجراي آن هستيم، به عبارت ديگر اين قطعه‌اي از پازل بزرگ مشكلات كشورهاي استكباري جهت رفع مشكلات خودشان است.

نقدي ادامه داد: امروز مشكلات زيادي در جامعه داريم كه رفع آنها نيازمند تعامل و همفكري دانشجویان بسيجي كشور است، به عنوان مثال نفتي كه در اين استان بصورت خام استخراج و صادر مي‌شود اگر بهره‌وري صحيحي روي آن انجام دهيم، مي‌توانيم آن را به 500 برابر قيمت فروش نفت خام صادر كنيم!

وي با اشاره به سخنان رهبر جمهوری اسلامی در خصوص رسيدن به قطب علمي منطقه، گفت: همه چيز در كشور ما جهت تحقق خواسته‌هاي رهبري در خصوص تبديل شدن كشورمان به قدرت اول علمي منطقه آماده است به همين علت توجيهي براي كم كاري نداريم.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين در ادامه افزود: از آنجايي كه ما حدود 300 هزار فرهنگي بسيجي داريم، اين عزيزان مي‌توانند با تغيير الگوي تدريس از غربي به اسلامي، دشمن شناسي را به دانش آموزان بياموزند زيرا دانش آموز وقتي از محيط مدرسه خارج و وارد جامعه مي‌شود، در شناخت دشمن دچار سردرگمي است.

140 شبكه راديويي و تلويزيوني آتش خود را روي مردم ما متمركز كرده‌اند

سردار نقدی در جمع نخبگان فرهنگي و تبليغي استان خوزستان كه با حضور جزايري نماينده ولي فقيه و امام جمعه اين استان برگزار شده بود ، گفت: نظام جهاني استكبار به گونه‌اي برنامه‌هاي خود را پيش مي‌برد كه اكنون با 140 شبكه راديويي و تلويزيوني به علاوه هزاران پايگاه اطلاع رساني مخرب عليه ملت ما لوله‌هاي توپخانه تهاجمي‌يشان را باز كرده‌اند و از اين طريق آتش سنگيني را بر سر مردم ما مي‌ريزند.

 

ارسال نظر جدید

پست الکترونیک شما مخفی باقی مانده و به صورت عمومی نمایش داده نمی شود.